2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı

2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı
Yayınlama: 30.04.2014
A+
A-

2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı

Ajansımızın 19 Aralık 2013 tarihinde iki programla ilan ettiği proje teklif çağrısında başarılı olan projeler belirlendi.

Programın son başvuru tarihi 14 Şubat 2014 saat 23.50’ye kadar 261 proje teklifi Ajansımıza sunulmuştur. Kalkınma Ajansları Mevzuatına uygun şekilde teslim alınan proje tekliflerinin ön incelemeleri Ajans personeli tarafından, teknik ve mali değerlendirmeleri ise Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından gerçekleştirildi. Genel Sekreterlikçe yapılan bütçe revizyonları sonucunda ulaşılan nihai bütçe tutarları üzerinden belirlenen başarılı proje listesi Yönetim Kurulu’na sunularak 28 Nisan 2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında onaylandı.

2014 Yılı Mali Destek Programları kapsamında;

1) İktisadi Kalkınma Mali Destek Programında 40 proje,

2) Yerel Kapasitenin Artırılması Mali Destek Programında 24 proje başarılı bulunarak hibe desteği kullanmaya hak kazandı.

grafik1

grafik2

grafi33

 

 

Yapılan değerlendirme sonucu başarılı projeler listesinde yer almayan projelerin başvuru sahiplerine yazılı olarak bilgi verilecektir. Proje hazırlayarak destek programımıza başvuruda bulunan bütün kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür eder; sağlanacak desteklerin bölgemize hayırlı olmasını dileriz.

 

 

 

2014 Yılı Teklif Çağrısı başarılı projelerin listeleri için tıklayınız

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.