Huzurevinde Ramazan Maneviyatı BAYDER Korosu ile Şenlendi

Huzurevinde Ramazan Maneviyatı BAYDER Korosu ile Şenlendi
Yayınlama: 11.03.2026 - 09:27
A+
A-

Bayburt Portalı – Bayburt Memnune Evsen Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Ramazan ayının manevi atmosferinde anlamlı bir iftar programına ev sahipliği yaptı. Protokol ile huzurevi sakinlerini bir araya getiren programda, BAYDER Müzik Korosu tarafından gönüller musiki ile şenlendi.

Vali Eldivan: “Birliğimiz Daim Olsun”

İftar programına eşi Meltem Eldivan ile birlikte katılan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, masaları tek tek gezerek huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. İftar öncesi yaptığı konuşmada Ramazan ayının birleştirici gücüne vurgu yapan Vali Eldivan, şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayının bereketini ve huzurunu sizlerle aynı sofrada paylaşmak bizler için ayrı bir anlam taşıyor. Rabbim birliğimizi daim eylesin, sizlere sağlık, huzur ve afiyet dolu nice güzel günler nasip etsin.”

BAYDER Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

İftar yemeğinin ardından program, Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği (BAYDER) bünyesinde oluşturulan Müzik Korosu’nun sahne performansıyla devam etti. Serdar Eslek, Mustafa Gökoğlan, Uğur Dündar, Yusuf Torun, Zehra Eminoğlu, İbrahim Özdemir, Aleyna Döner, İlknur Selam, Emrah Karatay ve Müdür Murat Köse’den oluşan ekip; seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle katılımcılara huzur dolu anlar yaşattı.

Programa; Vali Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, Daire Başkanı Burcu Ayhan Ekenci, İl Müftüsü Bayram Danacı,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Köse, BAYDER Başkanı Fatih Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Okutmuş ve Ahmet Çalışkan katılım sağladı.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve yapılan duaların ardından iyi dileklerle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.